BODYFENCE

Takket være sin anti-shock, selvreparerende og selvrensende egenskaper, er BodyFence perfekt beskyttelse.

 

Steinsprut beskyttende

Det finnes mange mulige årsaker til lakkskader fra stein, rusk og insekter.

 

Holdbarhet

BodyFence vil bevare den opprinnelige glansen til din lakk, takket være en forsterket UV-beskyttelse. BodyFence er garantert i 7 år mot gulning og sprekkdannelser.

150 µm

Tykkelse

1,52 x 20m

Rull

UltraClear

Gjennomsiktighet

ULTRA CLEAR

BodyFence er en meget transparent film utviklet for å beskytte kjøretøyet uten å forandre utseende.

 

ANTISCRATCH

I samsvar med moderne juridiske krav, er bilprodusentene forpliktet til å bruke vannbasert maling for å bedre bevare miljøet. Disse malingene er mindre motstandsdyktige for riper og støt.

FORMBARHET

Den tiden som kreves for å bruke selvklebende filmer er en av de viktigste faktorene for en bedrifts lønnsomhet. Det er derfor Hexis har utviklet en Easy-apply film. Med BodyFence, vil du spare 30% påføringstid, på grunn av sin høye formbarhet og enkel håndtering.

SELVRENSENDE

BodyFence filmen inneholder et anti-klebekomponent som gjør at støv og smuss ikke setter seg så lett til karosseriet. Rengjøring vil være mindre hyppige og betydelig enklere.

 

BODYFENCE BLACKLIGHT


BLACKLIGHT
er en selvklebende film som er produsert spesielt for beskyttelse av tranparente overflater på kjøretøy. Med sin støtdempende egenskap, beskytter denne folien glass, frontlys og baklys mot steinsprut, riper og insekter mm.

100µm lys grå med blank overflate.