Pressisjon og Kvalitet!

Skal man jobbe i store størrelser er et godt kutteredskap helt nødvendig. Perfekte kutt gjør monteringen enklere og resultatet bedre.

Keencut linjalene kan leveres med inntil 0.2mm nøyaktighet.

- Petter


Alle produktene er designert og produsert på Keencut fabrikken i Corby, Storbritannia.

  • Keencut designer og produserer et bredt spekter av manuelle kuttere med verdensledende nøyaktighet og pålitelighet.
  • De beste råmaterialene og toppmoderne produksjonsteknikker sikrer høyeste kvalitet.
  • Keencut produkter leveres med en minimumsgaranti på fem år, og minst 20 års garanti på alle roterende og glidende lagere.

5 år Full Garanti

 Keencut maskinerer sine maskiner med maksimal fokus på kvalitet.

 

Keencut leverer et bredt utvalg med skjæreverktøy og verktøyhoder til grafisk industri. Alt fra enkle papirskjærere til kraftige plate kappere. Vi har levert dette fantastiske utstyret i over 15år, og mener derfor at dette er like bra som de selv påstår.

Keencut Evolution3

Gjør nøyaktig skjæring enklere en noengang før!

 

Dette er en serie med skiltmaker linjaler som har bruker seg av flere forskjellige skjærehoder og har en nøyaktighet på 0.2mm. Keencut produserer alt i england og gir 5år garanti på sine maskiner.  

Safety Straight Edge

Lange rette linjaler som beskytter fingrene.

Denne serien med aluminiumslinjaler har et stålinlegg i fronten for å gi lang og problemfri levetid. Konstruksjonen er laget slik at fingre er beskyttet mot feilskjæring.

 

Keencut Simplex

Et rimelig alternativ til storformat skjæring.

 

Dette er en serie med skiltmaker linjaler som er meget praktis for å skjære store lengder. Linjalen har et påmontert skjærehode og kommer i mange lendger.

5år garanti fra produsent.

SteelTrak platekutter

SteelTrak gir deg fleksibiliteten til å skjære alt fra PVC-skumplate til aluminium komposittpaneler. Den er mer nøyaktig, konsistent og pålitelig enn noen annen maskin på markedet. I en enkelt bevegelse kan du skjære lett gjennom de tøffeste materialene for å etterlate en glatt kant uten behov for ekstra etterbehandling. De unike egenskapene vil øke hastigheten på produksjonen, samtidig som du garanterer et perfekt kutt hver gang.