Knifeless Tape


Knifeless skjæretape er en tape med ståltråd. Denne gjør skjæring av folie på kjøretøy til en lek. Tapen kommer i flere styrker og bredder, men alltid lengde på 50 meter.

Finish Line

Finish Line er industristandarden og den første tapen på markedet. Den kan lett bøyes i alle retninger for å følge konturer, kurver og kanter rundt på kjøretøyet. Kutter de fleste folier og kan kutte flere lag med folier.

Finish Line 3.5mm

Bridge Line

Bridge Line er en bredere tape som gjør det enklere å lage et kutt i åpne mellomrom. Slik som døråpninger og mellom karosseri og støtfanger. Tapen kan kutte flere lag med folie.

Bridge Line 12.7mm

Perf Line

Perf Line brukes for å kutte perforert vindusfolie. Fester seg fint til både glass og gummi. Kan også brukes for trange eller ingen åpninger.

Perf Line 6.4mm

Design Line

Design LIne er en tynnere tape som kan strekkes litt. Fordi den er veldig lett å forme, kan den brukes til kreative løsninger og effekter. Tapen kan rykes med hendene, noe som gjør at den kan være raskere å jobbe med. Kan kun kutte enkle lag med folier.

Design Line 3.5mm

Tri Line

Tri Line er en tape med 3 ståltråder i. Denne kan brukes kreativt for å lage linjer og stiper. Tapen kan brytes med hendene og kan kun kutte ett lag med folie. Finnes i 6mm og 9mm.

Tri Line 6mm
Tri Line 9mm

Precision Line

Precision LIne er en kombinasjon av sterk og fleksibel wire. Dette  gjør at den kan bøyes lett samtidig som den kan kutte flere lag med folier.

PPF Line

PPF Line er ment for våte jobber. Dette er et 2-tape system som gjør det enkelt å håndtere disse jobbene. Kan kutte flere lag med folie.

VIDEOLISTE