NG BannerSaver Pro

Denne har en patentert fjærbelastet arm som gjør at dine bannere føyer seg med vinden når den blir for sterk. Meget robust og holdbar. Bannersaver Pro (76cm).

Pakken inneholder:
2 stk armer med feste til stolpe
6 stk stålbånd til å feste på stolpe
1 stk sikkerhets pinne og monteringsveiledning

NG BannerSaver Pro selges over 5 kontinenter. Den er har et unikt fjærsystem som gjør at den tåler mye mer vind enn sine konkurrenter. BannerSaver Pro er testet med vindtunnel og tålte vind på over 100 Km/t.

KD Flag Fix

Flag Fix er en enkelere modell uten fjæring, kraftig løsning for montering av bannere ute/innendørs. Ved mye vind, bruk Bannersaver Pro modell. Finnes i 60, 80 og 100cm.

Pakken inneholder:
2 stk armer med feste til stolpe
1 stk sikkerhets pinne og monteringsveiledningSA utheng

Elegante klassiske skiltoppheng i aluminium. Brakettene har en variabel lengde slik at de kan brukes til alle skiltstørrelser. Det finnes selvfølgelig alt tilbehør til disse slik at dette kan leveres komplett. Skruer, kjetting støtter mm.

SA kombineres også ofte med SB.

Mini 45-60 cm
Midi 80-120 cm
Maxi 135-155 cm
Ekstrautstyr
Volute Ekstra sirkel under brakett (for Midi/Maxi)
Tilbehør Pakke med kjetting,skruer og fester

SB utheng

Minimale rette skiltoppheng i aluminium. Brakettene har en variabel lengde slik at de kan brukes til alle skiltstørrelser. Det finnes selvfølgelig alt tilbehør til disse slik at dette kan leveres komplett. Skruer, kjetting støtter mm.

Mini 45-60 cm
Midi 80-120 cm
Maxi 135-155 cm
Ekstrautstyr
Tilbehør Pakke med kjetting,skruer og fester

PA Stolper

Elegante klassiske stolper i to tykkelser. Stolpene leveres med pynteknott på topp og kan kappes i ønsket lengde. Disse selges i par og er enkle å håndtere.

Ø30 150 cm (kan kappes)
Ø50 200 cm (kan kappes)
Ekstrautsyr
Base Fot
Bracket Skiltfeste

Klassiske skiltplater.

Vi har også et stort utvalg av håndlagde klassiske skiltplater i aluminium. Med fine symetriske linjer og evt. med emboss/bevel langs kanten, kan disse skiltene også være konvekse eller rettbuet etter ønske.