Messevegger og Stands

Til denne produktgruppen finnes det en mengde forskjellige media og produktgrupper. Vi gir en kort innføring på denne siden.

Klassisk Messevegg

Den klassiske veggen benytter seg av magneter og en plastfilm. Tradisjonellt så er dette en 400 micron eller mer plastfilm som ofte er laminert med en "sand" lignende ru overflate.

Ima2go fra KD

the straight pop up ima2go is not only perfect for the usual pop up application but is reccomended especially as a partition wall. with more of them you can built walls. with the velcro for banner mounting and the transport bag you are always prepared for your presentation. additionally you can equippe your ima2go straight with our halogen lamps and light up your image always best.
incl. transport bag.

Pop-UP vegg produksjon!

Lag alle print med min. 10mm overlapp slik at du enkelt kan tilskjære veggen i korrekt format senere. Et panel må være på nøyaktig mål og i vinkel for og få riktig kurve. Husk og være nøye under magnet liming, dette er en styrt magnet!

- tips

Skjæring og Mål

Vær ekstrem nøye med korrekte mål på panelene, skjær med et nytt og skarpt blad.påse også at magnet limes rett.

- tips

Magneter og Festing

Vær ekstremt nøye med å legge magneten rett, den er styrt. Noen vegger krever at magneten ligger litt på innsiden av printet. Sjekk dette nøye.

- tips

Magnet rull med 2-sidig tape, styrt.

Tekstil vegger

Den moderne veggen er i tekstil. Denne har en gummi kant som gjør det mulig å spenne opp tekstilen på en aluminium ramme. Dette båndet kan sys eller limes langs kanten.

Med eller uten LYS

Vi har plukket frem de beste materialene for standard printere. TT Lightbox er vår anbefaling da den fungerer best til det meste.

- pål
NG Tex - Lightbox 180gr, 160cm x 50m.

Rammeprofiler, pr. lm. i 6.15m. profil

T-Flex Strekkramme LED 85, 1-sided anod.
T-Flex Strekkramme, 17 1-sidig, anod
T-Flex Strekkramme, 23 1-sidig, anod
T-Flex Strekkramme, 46 2-sidig, anod
T-Flex Strekkramme, avstiver profil, anod

Hjørner til T-Flex

T-Flex Hjørne, grått synlig hjørne (H+2I)

Bruker du ferdige hjørner slipper du å gjerde profilen. Dette gjør jobben mye enklere. Også hvis målet ikke er helt nøyaktig der du skal montere rammen. Da kan du enkelt kappe listen igjen og sette på hjørnet.

- tips

2. Med den nye gummilisten med lim trenger du ikke lenger en symaskin for å produsere tekstil bilder. Her kan du enkelt montere selv på tekstilen. I tillegg har du mulighet til å flytte gummilisten på stedet hvor du skal montere.

- tips

3. Når du skal monterer gummilisten anbefaler vi å være så nøyaktig som mulig. Det er denne som avgjør til slutt hvor stramt eller slakt tekstilen blir etter monteringen i rammen.

- tips

Tilbehør T-Flex

T-Flex Gummilist m/lim, 14x3mm, 50m
T-Flex Gummilist, 14x3mm, 200m
T-Flex Rubberroller til gummilist

Magnet vegger

Den utskiftbare veggen er produsert på en jernholdig PoP film. Veggen er fra før belagt med selvklebende magnet.

Magnetvegger

Disse veggene består av en permanent bakfilm med magnet og en front film med jerninhold.

- trond

Skjæring og Mål

Vær ekstrem nøye med korrekte mål på panelene, skjær med et nytt og skarpt blad.påse også at magnet limes rett.

- tips