Mutoh flatbed

NY Mutoh printer

MUTOH INDUSTRIES LTD. en ledende produsent av bredformat blekkskrivere, tilknyttet MUTOH HOLDINGS CO., LTD. presenterte i dag den nye "PerformanceJet 2508UF", Mutohs første sanne 4'x8 'UV-LED flatbed-skriver, vil snart bli utgitt til det industrielle utskriftsmarkedet.


Før den formelle lanseringen vil printeren bli vist på ISA (International Sign Association) Sign Expo 2018, den største skiltmessen i USA, som skal holdes i Orlando, Florida, USA 22-24. mars 2018.


PJ-2508UF er den nyeste flatbed UV modellen med oppgraderbare printhode konfigurasjoner på opptil 8 sett. 4 sett med printhoder er installert som standard, og gir høyhastighetsutskrift. I tillegg gir maksimal oppløsning på 600x1200dpi og den nyeste utskriftsteknologien PJ-2508UF en høy bildekvalitet og enestående ytelse. PerformanceJet er utstyrt med automatisk media tykkelsesdetektor som støtter media opp til 100 mm og 50 kg/m2.

Flatbedprinteren kommer også standard med et automatisk medieregistreringspinneanlegg og et vakuumbord med tilbakeslagfunksjon for enkel håndtering og posisjonering av tunge medier. Vakuumbordet er delt inn i fire soner som setter ulike mediestørrelser og forbedrer arbeidets effektivitet.

PJ-2508UF vil utvide en skiltmakers produksjonskapasitet og produkttilbud med for eksempel reklameartikler, retningsskilt, priser, spesialitet, etiketter og emballasje prototyper.


Funksjonene i PerformanceJet 2508UF UV-LED flatbed skriveren inkluderer:

 

  • Utvidbarhet: 4 skrivehoder inkludert som standard med muligheten til å utvide til 6 eller 8 når bedriften din vokser.
  • Utskrift med høy hastighet og høy kvalitet
  • Tykkelsesdetektor for automatisk media: Registrerer automatisk tykkelsen på media og justerer skrivehoder for utskrift på underlag på opptil 100mm tykk.
  • 4 sone vakuumtabell: Setter ulike media størrelser og forbedrer arbeidseffektiviteten
  • Automatisk medieregistrering Pinsystem og vakuumbord med "tilbakeslag" -funksjon: gjør det enkelt å håndtere og plassere tungt materiale.
  • Maksimal utskriftsoppløsning: Maksimal oppløsning på 600x1200dpi muliggjør høy bildekvalitet og fremragende ytelse.
  • MUTOH UV-LED Hard Ink: 4 eller 6 farger (CMYK eller CMYK, White & Larnish) med utmerket holdbarhet og farge gamut, egnet for ulike medier
  • Statisk eliminasjonssystem: Standard system for utskrift på medier som er sårbare for statisk elektrisitet.

 

 Siste nyheter

Største WALL sticker!

Mutoh og 3M brukt i kjempeprosjekt,...

Sol & Sikkerhetsfilm

NG Digital fører nå de annerkjente...

3M husfolie, en virkelig prisutfordrer.

3M IJ-35 leveres til en utrolig god...

Det perfekte utendørs skiltsystem

Signcode eXtern er et høykvalitets...