XpertJet 461 UF

Mutoh XpertJet 461UF er en fantastisk liten sak som lar deg printe på objekter opp til 70mm tykkelse. Maskinen er 6 farge og leveres med Hvit og Lakk.

Mutoh XpertJet 461UF leveres med RIP/driver som lar deg printe direkte fra ditt favoritt designprogram. Print direkte på reklameartikler som penner og golfballer. Da dette er en LED UV printer avgis det ingen varme under produksjonen.

 

 Datablad


70mm

Maks Tykkelse

4Kg

Vekt

CMYK+2

Farger

UV inks

Blekktype


Mange muligheter

Mutoh XpertJet 461UF leveres med vakumplate som gjør det enkelt og printe på objekter som penner og golfballer. Slik kan denne printeren utfordre de gamle tampomaskinene.

Printområde 473 x 319 mm
Printplate 483 x 329 mm
Maks Mediatykkelse 70 mm
Dimensjon (BxDxH) 1188 x 839 x 545 mm
Vekt 72 Kg


Rip

Perfekte printresultat krever en god RIP løsning og fargebehandling. Vi leverer markedets mest annerkjente programmer fra Caldera, SAi og Onyx.
> Les mer

Oppruller

Vi har et stort utvalg av opp- og avrullere for våre maskiner. Avanserte systemer for nattkjøring og enklere lette systemer for 2" og 3" ruller.
 Opprullingsystemer

i² print teknologi

Vesentlig reduksjon og nøytralisering av typiske problemer som horisontal eller vertikal banding, tette dyser, step mismatch, mottle m.m.
> Les mer

Printhode

Nyeste generasjon mikro piezo drop-on-demand. 1440 dyser - 4 fargeseksjoner, 360 dyser pr. seksjon. Med variable drop teknologi.
> Les mer

Mutoh Blekk

Blekk er en meget viktig del av print prosessen. Når du bruker helt riktig blekk som fungerer perfekt med printhoder og media, vil du redusere feil og sikre både produksjonsflyt og maskinvare.

> Les mer på blekksiden