ValueJet 1638UR

ValueJet 1638UR rull-til-rull storformat UV LED printer

Mutoh 1638UR bruker Mutoh's fleksible UV LED blekk med CMYK, hvite og lakk. Den har ingen farlig avgasser og avgir 0% VOC, blekket muliggjør utskrift på et meget bredt materialutvalg.

Mutoh VJ-1638UR gir øyeblikkelig tørre print og er klar for montering eller etterbehandling direkte. Printeren har to av den siste generasjon piezo drop-on-demand skrivehode med en oppløsninger opp til 1440 x 1440dpi og to UV-LED-lamper med lang levetid for rask herding. Mutoh VJ 1638UR krever ingen oppvarmingstid og er meget energibesparende.

 

  • UV LED dobbelthodet, dobbel lampe 162,5 cm (64 ") bred rulle-til-rulle skriver
  • Utskriftsoppløsninger opptil 1440 dpi
  • 4 - 6 farger - CMYK + Hvit og klar
  • Hvitt blekk med stor dekkevne for utskrifter på transparent, svarte og fargede materialer
  • Klart blekk for (spot) lakkering og spesialeffekter / flerlags utskrift
  • Samtidig hvit, farge og klar utskrift
  • Utskrifter kommer ut tørre og klare til bruk eller etterbehandling
  • Lavt energiforbruk
  • 0% VOC blekk - ingen luftrenser nødvendig

 

 Datablad


13,5 m2/t

Hastighet

189Kg

Vekt

CMYK+2

Farger

UV inks

Blekktype

Spesifikasjoner

Maks Printbredde 1615 mm
Maks Oppløsing 1440 dpi
Printer Dimensjon (BxDxH) 2983 x 818 x 1261 mm
Vekt 189 Kg

i² print teknologi

Vesentlig reduksjon og nøytralisering av typiske problemer som horisontal eller vertikal banding, tette dyser, step mismatch, mottle m.m.
> Les mer

Dropmaster

DropMaster er i stand til å automatisk omberegne og justere timing av unison/toveis blekkutskyting basert på mediatykkelse
> Les mer

2 Printhoder

Nyeste generasjon mikro piezo drop-on-demand. 1440 dyser - 4 fargeseksjoner, 360 dyser pr. seksjon. Med variable drop teknologi. Høy ytelse.
> Les mer

Rip

Perfekte printresultat krever en god RIP løsning og fargebehandling. Vi leverer markedets mest annerkjente programmer fra Caldera, SAi og Onyx.
> Les mer

Oppruller

Vi har et stort utvalg av opp- og avrullere for våre maskiner. Avanserte systemer for nattkjøring og enklere lette systemer for 2" og 3" ruller.
 Opprullingsystemer

VSM

Bruk VSM (ValueJet Status Monitor) for å overvåke blekksystemet, media og varmeelementer og rask tilgang til nyeste firmware
> Les mer

Mutoh Blekk

Blekk er en meget viktig del av print prosessen. Når du bruker helt riktig blekk som fungerer perfekt med printhoder og media, vil du redusere feil og sikre både produksjonsflyt og maskinvare.

> Les mer på blekksiden