ValueJet 1638 UH

Mutoh ValueJet 1638UH Hybrid printer gir produksjoner basert på UV-LED stor ytelse til en rimelig pris. Forskjøvet dobbelt printhode gir høye utskriftshastigheter. Doble UV-lamper på begge sider av printhodene gir eksepsjonelle herdetider og åpner for økt produksjonskapasitet. Denne storformat printeren er en hybrid, noe som gir deg muligheten til å skrive ut på stive underlag og på rull media.

Skriv ut på materialer med tykkelse opptil 15 mm og spar verdifull gulvplass med sin doble funksjon og flere program design. CMYK pluss hvit og lakk alternativer er ideelt for utskrift av emballasje prototyper, POP-utstillinger og innendørs skilting.

Mutoh VJ1638UH kommer også med VSM (ValueJet Status Monitor) app for fjernadministrasjon og tilbyr en valgfri SpectroVUE VM-10 spektrofotometer for ekte fargebehandling.

 

 Datablad


ValueJet 1638 UH vant EDP-prisen 2017

EDP (European Digital Press) tildelte Mutoh vinnerprisen for beste flatbed/hybrid printer med hastighet opp til 20 m2/t for printeren ValueJet 1638 UH i 2016/2017.

15mm

Maks Tykkelse

197Kg

Vekt

CMYK+2

Farger

UV inks

Blekktype

Spesifikasjoner

Maks Printbredde 1615 mm
Maks Oppløsing 1440 dpi
Maks Mediatykkelse 15 mm
Printer Dimensjon (BxDxH) 2983 x 818 x 1261 mm
Vekt 197 Kg

i² print teknologi

Vesentlig reduksjon og nøytralisering av typiske problemer som horisontal eller vertikal banding, tette dyser, step mismatch, mottle m.m.
> Les mer

Dropmaster

DropMaster er i stand til å automatisk omberegne og justere timing av unison/toveis blekkutskyting basert på mediatykkelse
> Les mer

2 Printhoder

Nyeste generasjon mikro piezo drop-on-demand. 1440 dyser - 4 fargeseksjoner, 360 dyser pr. seksjon. Med variable drop teknologi. Høy ytelse.
> Les mer

Rip

Perfekte printresultat krever en god RIP løsning og fargebehandling. Vi leverer markedets mest annerkjente programmer fra Caldera, SAi og Onyx.
> Les mer

Oppruller

Vi har et stort utvalg av opp- og avrullere for våre maskiner. Avanserte systemer for nattkjøring og enklere lette systemer for 2" og 3" ruller.
 Opprullingsystemer

VSM

Bruk VSM (ValueJet Status Monitor) for å overvåke blekksystemet, media og varmeelementer og rask tilgang til nyeste firmware
> Les mer

Mutoh Blekk

Blekk er en meget viktig del av print prosessen. Når du bruker helt riktig blekk som fungerer perfekt med printhoder og media, vil du redusere feil og sikre både produksjonsflyt og maskinvare.

> Les mer på blekksiden