Summa DC5

Summa DC5 lar deg trykke med termiske bånd i bredder helt opp til 127,5 cm. Maskinen trykker spotfarger og 4-farger med opp til 5 år garanti uten laminering.

Maskinen både printer og skjærer.
Maks hastighet: 12 m²/min. 60cm/sek axial.


Fargebånd

Bruk av spotfarger har flere fordeler. For det første kan en spotfarge erstatte flere prosessfarger og dermed redusere kostnadene betydelig. For det andre øker utskriftshastigheten på opptil 8 m²/min når bare ett bånd brukes. Bruken av spotfarger hjelper mot rastreringer og gir rene fine farger. Metalliske farger gir fantastiske bilder. Ved å bruke et hvitt bånd som primer kan printing på fargede folier være både enkelt og rimelig.

Summa DC5 har plass til 8 fargebånd
og det er i tillegg veldig enkelt og bytte ut disse kassettene.

DuoSpot printing

Ved å skrive ut en farge oppå en annen, opprettes en ny farge. Ved å kombinere forskjellige grønn og rød, kan du generere mange nyanser av brun. Men også variasjoner av grønt, rødt og blått er mulig. Selv fine pastellfarger kan oppnås ved ombinasjon av hvit eller grå.


Summa FlexCut

FlexCut funksjonen gjør det mulig å kutte enkle design helt gjennom materialet. Alternativt kan du justere striplete lengde som skal kutte helt gjennom materialet. På denne måten lages en slags avrivningslinje, som sikrer at materialet holder en viss stivhet som trengs for å håndteres i skjæremaskinen samtidig at det er enkelt og ta ut designet når det er ferdig.


DC5sx

Summa DC5sx er en litt mindre utgave av Summa DC5. DC5 har maks bredde på 127.5 cm og DC5sx har maks bredde på 67 cm.