Avery TrafficJet

Avery TrafficJet 1638 og 1324 printsystemer er basert på Mutoh sine pålitelige ValueJet printere og bruker spesielt formulert TrafficJet EcoSolvent SpotColor blekk produsert spesielt for å printe standard trafikk farger. Med kombinasjonen av disse skriverne og spotfargeblekk er det mulig å digitalt printe ut standard trafikkskilt.
 

 Datablad


<1615mm

Printbredde

94 /m²

Maks hastighet

CMYK/Spot

Farger

I 40 år har lite endret seg i den teknologien som brukes til å produsere trafikkskilt - bare silketrykk, transparent farget overlay film eller direkte påføringer kunne levere både kvalitet og langsiktig garantert holdbarhet.

Inntil idag.

Making It Easy

TrafficJet er en blekkprinter som digitalt printer trafikkskilt og andre tilpassede skilt on-demand. Den er en ren, enkel og kostnadseffektiv måte å forbedre kvaliteten og produksjonskapasitet på hvilken som helst trafikkskilt produksjon.


 • Enkelt Design & Print

 • Flerfarge skilt & logo

 • Små bokstaver og fine detaljer

 • Variabelnavn og blokknummer

 


Enkel

Det kan ta lang tid å mestre kunsten å lage skilt med silketrykk eller skjærefolier. TrafficJet gjør det harde arbeidet - slik at du kan produsere kvalitetskilt på kortere tid, med finere detaljer, færre feil og høyere fortjenestemarginer. En ansatt kan betjene flere TrafficJet  printere samtidig.

Ren
TrafficJet er en tryggere og renere måte å lage trafikkskilt. Ved å fjerne silketrykksfarger og kompliserte printoppsett, kan du spare tid og redusere helse- og sikkerhetsrisikoer ved å redusere ansattes eksponering for farlige kjemikalier. Eliminerer behovet for oppbevaring av farlig utstyr og kjemisk avfallshåndtering.

Kostnadseffektiv
TrafficJet krever mindre plass, utstyr og lagerhold enn tradisjonelle trykkmetoder og gjør at produksjon gjør mer med mindre. TrafficJet gir deg full bruk av platebredder ved fletting av ulike type jobber, størrelser og farger. Dette gjør det mulig å redusere råvarekostnader og effektivisere driften ved å ha færre ruller på lager. 

Mange muligheter

TrafficJet 1638 kan konfigureres til å skrive på to måter: Den kan settes opp til å skrive ut kun spotfarger, som gir skriveren evne til å skrive ut alle tilgjengelige TrafficJet spotfarger. Eller, den kan konfigureres med evne til å skrive ut Mutoh CMYK prosessfarger i tillegg til fire av de tilgjengelige TrafficJet spotfarger, slik at skriveren samtidig kan skrive ut grafiske bilder og holdbare trafikkfarger.


TrafficJet er tilgjengelig i følgende oppsett:

 • TrafficJet 1638-8 Farge, 1615 mm bred, trafikk spotfarger
 • TrafficJet 1638-8 Farge, 1615 mm bred, 4 trafikk spotfarger pluss CMYK
 • TrafficJet 1324-4 Farge, 1361 mm bred

 

De viktigste fordelene med dette systemet er:

 • Lav oppstart og produksjonskostnader sammenlignet med andre digitale utskriftssystemer
 • Et automatisert system som tilfører muligheter og kapasitet
 • Redusert skiltfabrikasjon avkapp og kostnader ved å eliminere overføre filmer
 • Rask håndtering fra skiltdesign til produksjon
 • Tilpasset bildebehandling fleksibilitet - kort sikt, flerfarget logoer og skilt kan produseres effektivt
 • Typisk hastighetutskrift:  9 m2/t for TrafficJet 1638 og 7 m2/t for TrafficJet 1324
 • Simultanutskrift av CMYK og holdbare trafikkfarger (kun TrafficJet 1638)

 

 

Trafikkskilt produsert ved hjelp TrafficJet SpotColors og trykte i henhold til Avery Dennison anbefalinger (inkludert bruk av en beskyttende overlegg film) har den samme varighetsgaranti som godkjente silketrykk blekk og OL-2000-serien Transparent folie. Referer til de enkelte Product Datablad for fullstendige opplysninger. Anleggsarbeid soneskilt produsert ved hjelp TrafficJet Svart er garantert i 3 år uten en beskyttende overlegg film.

 

TrafficJet 1324


TrafficJet 1638

Maks printbredde (mm) 1361 1615
Maks mediabredde (mm) 1371 1625
Mål (BxDxH) 1916 x 685 x 1218 mm 2698 x 885 x 1261 mm
Vekt (Kg) 82.3 221
Blekk CMYK/Spotfarger EcoSol EcoSol / UMS
Printhoder 1 2
     
Kvalitetshastighet (m2/t) 5.9 (720x720) 15 (720x1440)
Produskjonshastighet (m2/t) 11.8 (720x720) 36 (720x720)
Billboardhastighet (m2/t) 27.9 (360x720) 48 (360x720)
Teknisk hastighet (m2/t) 52 (360x360) 94 (360x360)

Håndkutting

Kutting med Summa Flatbed

Flere videoer fra Avery

Rip

Perfekte printresultat krever en god RIP løsning og fargebehandling. Vi leverer markedets mest annerkjente programmer fra Caldera, SAi og Onyx.
> Les mer

Oppruller

Vi har et stort utvalg av opp- og avrullere for våre maskiner. Avanserte systemer for nattkjøring og enklere lette systemer for 2" og 3" ruller.
 Opprullingsystemer

i² print teknologi

Vesentlig reduksjon og nøytralisering av typiske problemer som horisontal eller vertikal banding, tette dyser, step mismatch, mottle m.m.
> Les mer

Printhode

Nyeste generasjon mikro piezo drop-on-demand. 1440 dyser - 4 fargeseksjoner, 360 dyser pr. seksjon. Med variable drop teknologi.
> Les mer

Mutoh Blekk

Blekk er en meget viktig del av print prosessen. Når du bruker helt riktig blekk som fungerer perfekt med printhoder og media, vil du redusere feil og sikre både produksjonsflyt og maskinvare.

> Les mer på blekksiden