Summa F serie

en ny revolusjonerende flatbed plotterserie fra Summa. Denne kan tilkobles mange typer verktøy, som;

 

- Mediafremtrekk med belte
- OPOS Camera
- Avansert vakumsystem
- Slepekniv og Tangentialkniv
- Kiss cutting og Creasing hjul

100cm

Hastighet/sek

Vakum

Mediehåndtering

200

Trykk, Newton

0.05%

Nøyaktighet

Èn maskin - utallige muligheter


Dette er den mest allsidige flatbed skjæremaskinen.
Summa F-serien, tilbyr en skjæreløsning som er basert på 25 års erfaring med å bygge verdens beste skjæremaskiner. Disse avanserte skjæremaskinene er i stand til å kutte ark og stive materialer, så vel som etiketter
.

F-serien er utstyrt som standard med drag knife moduler og Summa's revolusjonerende optisk kamerasystem for uslåelig skjærenøyaktighet. Flere materialhåndterings alternativer gir optimal effektivitet. Et stadig større arsenal av valgfrie tillegg utvider ytterligere funksjonaliteten til F-serien, noe som åpner for en skreddersydd maskin perfekt matchet for å passe dine spesifikke jobber.
 

F1612

F2630 (NYHET)

Arbeidsflate 160 x 120 cm 265 x 305 cm
Maks mediabredde (cm) 165 cm 270 cm
Mål (BxDxH) 235 x 194 x 110 cm 349 x 410 x 122 cm
Vakum 1.3 kW (50Hz) / 1.5kW (60Hz) 2 x 2.2 kW (50Hz) / 2 x 2.55 kW (60Hz)

Transportbånd

Valgfritt transportbånd system og media støtteruller gjør det mulig for store lengder av fleksibelt materiale.

Vakumpumpe

Vakumpumpe med lyddemper holder materialet på plass under arbeidet, mens velgeren justerer vakumet automatisk tilpasset arbeidsområdet.

Multifunksjons hode

Multifunksjons hode har plass til opptil tre moduler på en gang. Den sentrale enheten huser en LED-peker og et integrert kamera system for rask og nøyaktig skjæremerke gjennkjenning.

Verktøy

Pneumatic Oscillating Tool

Creasing Tools

Kurven er hendig for å fange media og avkapp, og er montert på solide hjul slik at den enkelt kan flyttes rundt. Magneter holder vognen på plass når den plasseres i front av maskinen. Den fremre delen kan vippes slik at maskinener lett tilgjengelig.

De sterke forlengelsesbordene kan plasseres i front og på baksiden av maskinen og justeres til riktig høyde. Bordene kan kan brukes for avlasting på jobber med større media eller håndtering av kø. Når bordene ikke er i bruk, kan de enkelt brettes for å ta minimalt med plass.


Multifunksjonelt hode
Det multifunksjonelle hode holder opptil tre moduler på en gang. Det midterste har en posisjonslaser med integrert kamera system for rask og korrekt gjenkjenning av kuttemerker
Tangential Modul
En kraftig modul som tilbyr 10kg vertikal kraft og passer sammen med flere andre verktøy som alle har barkode gjenkjenning.
Mating
Hydraulisk drevet stempler som holder materialet nede samtidig som det drar det framover og bakover
Barkode
Barkode kan bli printet for å gjenkjenne jobben med sine innstillinger. Skanning gjøres automatisk eller med en håndskanner.
Axis Control software
gir deg full kontroll over Summa skjæremaskin helt til fingertuppene. Grensesnittet har optimalisert design. Den medfølgende fjernkontrollen gjør at du kan bevege deg rundt bordet mens du endrer grunnleggende innstillinger.
Sikkerhetspakke
Sikkerhetspakken sikrer maksimum sikkerhet. En laser omringer maskinen og kontrollerer innenfor maskinens bevegelsesområde.
Dybdekontroll
Automatisk dybdekontroll gjør at bytting av verktøy og kniver er vesentlig enklere, og sørger for optimalt oppsett.
PackLib
PLM Packlib for Summa er et bibliotek med redigerbare pakkemodeller. Både FEFCO og ECMA modeller er inkludert.
SummaFlex
er en programvare med forbehandling, post prosessor og IMPORT plug-ins for CAD og illustrasjon programvare (f.eks AutoCAD, Illustrator, Coreldraw). Programvaren integrerer Summa maskinen perfekt i koblingen mellom design stasjon, RIP stasjon, printere og skjæremaskiner.