Solfilm

3M Prestige serien er klart overlegen og kombinerer reflektivitet med film alternativer som gjør det meste av lyset inn i ditt hjem. Prestige filmene tillater 40% til 70% av naturlig lys inn i hjemmet ditt. Det eneste du får se dag eller natt, inne eller ute, er et vakkert vindu.

Solvarme kommer fra to hovedkilder, synlig lys du kan se og det infrarøde lyset du kan føle. Prestige  vindusfilm bruker ikke-metalliserte, multi-layer optisk film og nano-teknologi for å avvise opptil 97% av solens infrarødt lys og avviser opptil 60% av varmen som kommer gjennom vinduene. Disse filmene avviser også  opp til 99,9% av skadelige UV-stråler for å redusere falming av dine møbler. Disse bransjeledende, spektralt-selektive filmer er laget for å holde deg kjølig, komfortabel og beskyttet.

3M Prestige 70 klar ext., Solfilm 0.91 x 30.5m.
3M Prestige 70 klar ext., Solfilm 1.52 x 30.5m.
3M Prestige 70 klar int.. Solfilm 0.91 x 30.5m.
3M Prestige 70 klar int.. Solfilm 1.22 x 30.5m.

Sikkerhetsfilm

3M Ultra er en innvendig rivebestandig sikkerhetsfilm, eksplosjonssikring. Filmen er første av sitt slag og har eksepsjonell ytelse. Denne filmen gir overlegen ytelse i forhold til standard polyester filmer, men likevel opprettholder et høyt nivå av optisk klarhet. Ultra-serien filmer kan også kombineres med mange 3M solfilmer for å gi deg det beste fra begge verdener.

3M Sikkerhetsfilm, Ultra S800, 0,91 x 30.5m.

Bombe og eksplosjon

Beskytter mot flygende glasskår som er en av de mest typiske skadene ved eksplosjoner.

Sikker håndtering

Oppgraderer glasset til sikkerhetstandard og hindrer knust glass ulykker

Innbrudd

Gjør det mye vanskeligere for innbruddstyver å bryte seg inn.

Jordskjelv og vind

Hindrer at at glasset løses opp i glasskår ved jordskjelv eller annnen risting