NGD ArtDecor

Lydabsorberende

Et revolusjonerende printmateriale for reduksjon av støy innvendig. Artdecor er utmerket til demping av klang og diskanter i spisesteder og møteplasser.

Artdecor har en artistisk struktur og en satin finish som gir ekstremt gode farge gjengivelser. Dette produktet er patentert med en blanding av polyester og polyamid

Bruk Fargeprofil i din rip som standard banner
Bruk instillinger som vstandard papir / Tyvek

Overflaten er kompatibel med profiler ment for standard PoP, slik at deisse kan brukes. Prøv feks. Hexis PoP125 profilen

Mutoh Maskiner: Denne profilen finnes, ta kontakt med oss for nedlasting.

140g

Tykkelse

1067

mm. bredde

30m

Lengde

Satin

Printbar

Teknologi

Polyester og polyamid brikker blir spunnet inn i endeløse filamenter. Takket være høytrykksvannstråler er fibre delt inn mikrofilamenter som blander seg sammen til et komplisert og kompakt materiale.

Dette materialet gir en lyddempende effekt på opptil 10dB i frekvenser mellom 800Hz og 3000Hz. Dette frekvensområdet er litt over menneskestemmer, men vil allikevel dempe resonanser og tar av toppen på klanger og lignende.


Bildet viser: T-Flex Spennramme

ArtDecor bruksområder

Dette lydabsorberende produktet kan brukes til alle applikasjoner du ville brukt en Pop film eller et papir. Overflaten gir et veldig bra print. Følgende er spesiellt egnet til bruk:

> Blindrammer
> Spennrammer
> Drop banner
> Rollup
> Tapet