DISPLAY VEGG

Monsterframe

Monsterframe for gigastore utskrifter. Brukervennlig innendørs og utendørs monteringssystem for bannere.

Vi kapper modulene for deg hvis du ønsker. Du kan også bestille modulene med lengde opp til 6.5m og kappe dem selv. Banneret kan henges opp og tas ned av en person, uten verktøy.

Fester og avstandshylster

Pyntefester med Bakstykke

Vi har et meget stort utvalg av fester med bakstykke. Våre avstandstykker kommer i alle formater, materialer og farger. De er også tilgjengelige i alle priskategorier.

Pyntecaps

Elegante "caps" hvor man enkelt trykker på hatten etter fastskruing.


Avstandshylster

Markedets mest brukte system for festing av bokstaver og objekter til vegg. Disse kan leveres med bakstykke for liming eller for skrue.

GhostFrame

GhostFrame er et rammesystem med meget store muligheter. Systemet settes enkelt sammen i de størrelser man ønsker og platene festes med magnet eller tape. Den dobbelsidige kan for eksempel brukes som skillevegg i kontorlandskap.

Backframe

Backframe er et monteringssystem for tynne og fleksible paneler av hard-skum, Forex eller aluminium. Backframe bidrar til å stive av panelet, og gjøre monteringen enkel og trygg. Vatringssystemet lar deg justere opp til 10mm, slik at panelet alltid vil fremstå som rett. Kan også leveres med lås.

SignCode Wall

Signcode er betegnelsen for et solid skiltsysytem som leveres på standardmål med forskjellige fester og tilpasninger for inntil vegg, ut av vegg, ned fra tak, og på stativ.

PixQuick

Dette er en enkel løsning for veggskilt, dørskilt og skiltholdere. Meget enkel åpne- og lukkemekanisme. Støpt i slagfast og UV beskyttet polykarbonat. Tape og skruer følger med.

Fissart

Fissart er en smart opphengsløsning for bilder, paneler eller plakater. Dette systemet er meget enkelt å montere.

MEGLERSYSTEM

Rammesystem

Vi fører alle typer system for prospect visning. Dette er typiske systemer for eiendomsmeglere og bilselgere. Smart design og høy kvalitet er hva som kjennetegner våre løsninger. Vi har fra de helt enkle plexi/wire systemene til avanserte systemer med LED og Digital visning.

 

T-Flex spennramme

T-Flex spennrammesystemet er et meget omfattende og lettmontert rammesystem. Profilene leveres i 6meter lengder, og finnes i mange forskjellige bredder. Rammene med større bredde enn 70mm kan også leveres ferdige med LED lys.