DISPLAY GULV

Rollup

Vi leverer Easybanner Rollup som er en meget innovativ rollup som lar deg enkelt bytte budskap. Serien har bredder på 80-150 cm og høyde opptil 215.SignCode stativer

Signcode stativer finnes i flere størrelser,for utendørs og innendørs bruk.

 

Extern

Monteres på bakke med støpt brakett. Vi har mange kombinasjoner, pris på forespørsel.

Intern

Monteres på gulv med bred fot. Vi har mange kombinasjoner, pris på forespørsel.

T-Flex Cube

T-Flex Cube spennrammesystemet er et meget omfattende og lettmontert rammesystem. Dette systemet er perfekt til både offentlig og privat bruk med sin elegante finish i eloksert aluminium.

Cube leveres ferdig tilkappet på ønsket mål, eller du kan kjøpe lister og hjørner for selvbygging.

Klassiske skilt

Elegante klassiske stolper i to tykkelser. Stolpene leveres med pynteknott på topp og kan kappes i ønsket lengde. Disse selges i par og er enkle å håndtere.

Pressto platefot

Pressto kan være et skilt, en reklame banner, en skillevegg eller et dekorativt element innendørs eller utendørs. Pressto er en genial løsning for frittstående plater.

Signwalk

Signwalk er et selvstående display bestående av 2 plater, fra 3 til 10mm tykkelse og et mellomfeste som også fungerer godt som bærehåndtak.

IX-bond

Monteringsvinkler for skjermvegger. Disse platekoblingene kommer i vinklene  60°,90°,135° og 180°. Kan brukes til plater med 3-10mm tykkelse.

 

 

 

myMago Standup

 myMago gulvstativ er en billigere og enklere alternativ løsning enn andre stativer og rollup. I tillegg er den dobbeltsidig.

Stopper

Stopper er et solid køordnersystem basert på fester med band, lenke eller tau mellom hver stolpe.