Tower DaCapo

Roterende, frittstående og med 3 presentasjonsider. Stammen er laget av anodisert aluminium som kan roteres i begge retninger. Basen har en beskyttelsesring mot skritt som er laget av støpt ABS plast. Du kan feste Magic tilbehør og Dacapo brosjyre skuffer på stammen. Passer for A4, A5 og A6.

KD Tower da capo, roterende brosjyre stativ

Lommer

KD Dacapo rail, brosjyrelomme A4
Dacapo rail, brosjyrelomme A5
Dacapo rail, brosjyrelomme A6
ZIP Magic, Hylle Alu / plexiglass
ZIP Magic, bladholder for 6 blad
KD ZIP Magic, brosjyre holder, A4 polycarb.

Twist DaCapo

Roterende, frittstående og med 2 presentasjonsider. Twist er fritt lydløs dreibar i begge retninger. Passer for A4, A5 og A6.

KD Dacapo Twist 1730x250 black

Lommer

KD Dacapo rail, brosjyrelomme A4
Dacapo rail, brosjyrelomme A5
Dacapo rail, brosjyrelomme A6
test

RealZip

RealZip er et sammenleggbar stativ med 4 brosjyrelommer for A4 format laget av polykarbonat, 1 plakatlomme A4 pixquick nederst i front. Sølvlakkert MDF base, ellers sølv eloksert aluminium. Vi leverer også spesialtilpasset koffert i polyester m/teleskophåndtak,4 hjul og to-veis glidelås.

KD Realbig zip Silver matt bærbar dobbel a4

Transport

Zip trolley
KD ZIP Bag til bærbare brosjyrestativ
KD Big zip transport bag

PadMan

PadMan er et nettbrettstativ som holder nettbrettet støtt på en teleskopstang i sølveloksert aluminium. Stativet har en solid dobbel base for ekstra stabilitet. Rask og enkel å sette opp. Festestøtten gjør det mulig å bruke nettbrettet horisontalt eller vertikalt og kan raskt dreies 90°.

KD Pad man stativ

Padline

Padline er et nettbrettstativ i sort eller sølveloksert aluminium. Stativet har en solid base for ekstra stabilitet og et antifingerprint overflate på toppdekselet. Maks høyde på 110cm. Rask og enkel å sette opp. Festestøtten gjør det mulig å bruke nettbrettet horisontalt eller vertikalt og kan raskt dreies 90°. Dette stativet leveres med lås.

KD Padline aluminium stativ
KD Padline black stativ